Název | Množství a jednotka |
---|---|
zvěřina | 600 gramů |
slanina (špek) | 100 gramů |
sádlo | 2 lžíce |
máslo | 1 lžíce |
divoké koření | |
pepř celý | 8 kuliček |
nové koření | 4 kuličky |
jalovec | 4 kuličky |
bobkový list | 1 kus |
cibule | 2 kusy |
hladká mouka | 1 lžíce |
okurka kyselá | 1 kus |
sůl |
Postup: Všechny suroviny dáme do mísy, smícháme a vlijeme na vymazaný a hrubou moukou... zobrazit recept
Postup: Rozinky zalijeme rumem a necháme nabobtnat. Nasekáme vlašské ořechy.Připravíme... zobrazit recept
Postup: Cuketu omyjeme, neloupeme, nakrájíme na menší kostky nebo na tenké plátky, dáme... zobrazit recept
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept
Postup: Žloutky smícháme s cukrem, přidáme 2 bílé jogurty (po 150 g), 1/2 hrnku mléka,... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...